MenuBTN5
 
 
 
     
 
 
   

EGE Computers

GAME ZONE

Game Zone е специализирания отдел на EGE Computers за геймъри и модинг ентусиасти. В EGE Computers - Game Zone може да закупите мечтаната от Вас, тествана и по Ваш избор асемблирана конфигурация, с отлично и гарантирано качество!

Всяка готова система е експертно сглобена и тествана от хардуерните и модинг специалисти на фирмата. В Game Zone работи екип от млади и доказани професионалисти, отворени към новости и предизвикателства. Знанията и уменията на служителите са изградени на база дългогодишна сериозна и задълбочена работа в областта на информационните технологии.

Високопроизводителни системи!

 

Game Zone предлага върхови и надеждни решения на своите клиенти!

Портфолиото от продукти на EGE Computers - Game Zone се състои от висококачествени артикули на известни и уважавани марки, специализирани в предлагането на високопроизводителен хардуер.

Game Zone залага на богатото разнообразие, качеството, близкия контакт с клиентите и популяризирането на необичайни артикули, които рядко може да се открият на друго място!

Направете мечтите си реалност!
   
 
 
 
 
 
 
 
LogoBTN1   LogoBTN2   LogoBTN3   LogoBTN4   LogoBTN5   LogoBTN6
 
LogoBTN7   LogoBTN8   LogoBTN9   LogoBTN10   LogoBTN11   LogoBTN12
 
LogoBTN13   LogoBTN14   LogoBTN15   LogoBTN16   LogoBTN17   LogoBTN18
 
LogoBTN19   LogoBTN20   LogoBTN21   LogoBTN22   LogoBTN23   LogoBTN24
 
LogoBTN25   LogoBTN26   LogoBTN27   LogoBTN28   LogoBTN29   LogoBTN30
 
LogoBTN31   LogoBTN32   LogoBTN33   LogoBTN34   LogoBTN35   LogoBTN36
 
LogoBTN37   LogoBTN38   LogoBTN39   LogoBTN40   LogoBTN41   LogoBTN42
 
LogoBTN43   LogoBTN44   LogoBTN45   LogoBTN46   LogoBTN47   LogoBTN48
 
LogoBTN49   LogoBTN50                
 
 
   

Настолни компютри

СПЕЦИАЛНО ЗА ГЕЙМЪРИ

Настолните геймърски компютри от Game Zone съчетават висок клас компоненти, модерна и атрактивна визия, висока производителност и функционалност. Моделите са така проектирани, че да посрещнат най-новите гейминг предизвикателства за едно уникално изживяване.

Проектирани от хардуерните специалисти на EGE Computers, геймърските машини отприщват максималния потенциал дори и на най-жадните за енергия компоненти.

За едно уникално изживяване!

 

Екипирани с върховите серии графични карти на nVidia GeForce или AMD Radeon Graphics, предлаганите геймърски решения осигуряват най-висока производителност за игралните приложения. В допълнение, геймърските машини могат да работят с по няколко видеокарти на nVidia или AMD.

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Game Zone

ЗА МОДИНГ ЕНТУСИАСТИ

   

За ентусиазираните модинг потребители е достъпна възможност за инсталиране на система с водно охлаждане на процесора и графичните карти, а също така и система с въздушно охлаждане за компонентите в кутията, неонова светлинна система и такава за поглъщане на вибрациите и шума.

Геймърските системи могат да бъдат оборудвани и с компоненти по желание на клиента.

Изцедете максимума от компютъра!

 
 
   

Лаптопи

ЗА ВПЕЧАТЛЯВАЩО ГЕЙМИНГ ИЗЖИВЯВАНЕ

Геймърските лаптопи са специално проектирани да доставят на потребителите най-доброто преживяване при ползване. Тези мобилни решения се отличават с изключителен дизайн, висока производителност, лекота на използване и ефективност.

Екипирани с топ сериите графични карти на nVidia GeForce или AMD Radeon Graphics предлаганите игрови ноутбуци осигуряват най-висока производителност за игралните приложения.

Перфектен баланс между мобилност и производителност!

 
 
 
 
 
 

Уникална мощ и дизайн

ЗА ПЪРВОКЛАСНИ РЕЗУЛТАТИ

   

Геймърските лаптопи са специално създадени да се приспособяват към най-взискателните и жадни за ресурси гейм заглавия. Тези смразяващи машини може да се екипират с най-производителните и супермощни серии процесори. За още по-светкавично представяне е възможно ползването и на Solid state drive (SSD).

Маниакални геймърски лаптопи!

 
 
   

Компоненти

ЗА ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ

EGE Computers - Game Zone предлага на своите клиенти хардуер, произведен от водещи световни корпорации, като Alienware, AMD, Antec, Arctic Cooling, ASUS, Cooler Master, Corsair, Creative, EVGA, Fractal Design, Gigabyte, Intel, Kingston, Logitech, MSI, nVidia, OCZ Technology, Playseat, Saitek, Seagate, Western Digital и много други.

За висока производителност!

 

Game Zone - мощен хардуер!

Професионалните решения от Game Zone осигуряват първокласна производителност за върхови резултати при гейминг и модинг. Това са продукти за професионални машини с най-високо качество и признати от всички водещи гейм разработчици.

Choose Your Hardware!
   
 
 
 
PartsBTN1   PartsBTN2   PartsBTN3   PartsBTN4
 
PartsBTN5   PartsBTN6   PartsBTN7   PartsBTN8
 
PartsBTN9   PartsBTN10   PartsBTN11   PartsBTN12
 
 
   

Аксесоари

КОНТРОЛИРАЙТЕ ИГРАТА

Геймърски аксесоари и периферия на световно ниво - мишки, слушалки, волани, геймпади, джойстици, уеб камери, джаджи, почистващи кърпички за LCD, спрейове за почистване на LCD и лаптопи, чанти за лаптои, раници за лаптопи, зарядни устройства, кабели, разклонители и охлаждащи подложки за лаптопи. Всичко необходимо за воденето на виртуални битки.

Тотална доминация!

 
 
 

СИМУЛАТОРИ

Състезателни волани

Състезателни волани, които ви позволяват да почувствате всяко завъртане и всеки завой на пътя.

Летателни системи

Летателни системи, вдъхновени от военните самолети.

Всичко, от което се нуждаете за вашия виртуален кокпит!